Körmöczi Júlia Asztro-tranzit A Jupiter a Kos jegyébe lép 2022.05.11.

A Jupiter a Kos jegyébe lép 2022.05.11.

2022.05.11-én hajnali 1 óra 22 perkor a Jupiter a Kosban indul új körútjára.

A bölcsesség és mindennemű „sokasodás” és gyarapodás; a hit, az igazság, a jog, az Isteni elvek valamint a siker, sikerélmény és nagy szerencse jelölője vált jegyet. Belép a Kosba, ahol a működési elv a kifelé áradó energia. Támogatja a kezdést, a gyorsaságot, a cselekvést és a pozitív feszültséget is. Azt a feszítettség-érzést, amiből a lendületes indulás származhat.

Mit hoz ez nekünk?
Szakaszokra kell bontani a Jupiter szinte pontosan 1 éves útját a Kosban, és érdemes aszerint figyelni ezt az utat, hogy a Kos jegy hányadik fokán történnek a prominens események, hiszen egyéni képletünkkel összevetve ezek adnak támpontot, hogy kinek mikor kell számítani a Jupiter analógiáinak kiváltódásaira.

Tehát a Kos első 8 fokán ezév július végére ér el a Jupiter, és ott látszólagos égi útján hátrálásba kezd. Amíg itt jár, addig is két dátum kap kiemelt szerepet, 2022.05.25., illetve 05.29.

2022.05.11-től 05.25-ig – Erőt érzünk, tettvágyat és igényt az egységélményre. Megjelenik a belső hit, a férfias jellegű kezdeményezőkészség ennek a hitnek a szellemében. Jobbítási vágy és persze a flow élménynek is nevezhető „együttműködöm a valódi céljaimmal” érzése.

Mindazoknak, akiknek a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas első 8 fokán áll bolygója (ha a Napja, az különösen fontos), megélik a támogatottság, a könnyedség energiáját. Azt érzik, hogy minden megy, mint a karikacsapás. A nagy rend szerint támogatva vannak céljaik, terveik, illetve az érintett égitest szerinti energiáik a személyiségükön belül.

A Rák, a Bak és a Mérleg jegyek első 8 fokán álló égitestek (az adott jegyek első harmadában születettek) kihívással, túlzással, elsodró erőkkel élik át a Jupiter Kosba lépését. Felnagyítja a cselekvés lényegét, és felizzítja a törekvések mögötti hitet! Amit nem tud, megálljt parancsolni. Nem tudja a részleteket is befoglalni magába. Túlkapó tettek nagy igazságok mentén kísérik ezt a pár napot.

Könnyedebb energiák vár az Ikrek és Vízöntő jegyűekre, sima úton haladnak, apróbb szerencsékkel kísérve.

Bika és Halak jegyben álló égitestekre érzékelhető kihatással lesz a Jupiter jegyváltása, hiszen a 30 fok távolság a jegyek szerint nézve is a lehető legkülönbözőbb energiákat köti össze. Feszültségeik nem tartanak hosszú ideig, de a kritikus napokban érdemes az érintett égitest energiáira felszabadító, tágulásra alkalmas kereteket szabni, hogy lekerüljék a váratlan fordulatokat.

A Szűz és Skorpió jegyekben álló égitestek viszont megérezhetik a próbát, amit az igazság és igazságtalanság mezsgyéje jelent. Talán számukra a legkalandosabb, hogy mit ad ez az állás. Keressék a saját igazságaikat, és a hitet, ami által cselekedeteik „a rendbe” tartoznak majd.

2022.05.25 után a Mars a Holddal kézenfogva belép a Kosba, és együtt halad a Jupiterrel a Kos 3. fokán kialakuló pontos együttállásukig (2022.05.29. 12:30) Az lesz a legnagyobb durranás, amit ebben az első szakaszban megélhetünk. Felnagyítva az uralmi Mars energiája maga a nyílt konfrontáció és akarat. Nem tűr ellentmondást, és képtelen várakozni.

A többit majd 25-e után

Related Post