Körmöczi Júlia Asztro-tranzit Ma kezdd el, mert már nincs mire várni!

Ma kezdd el, mert már nincs mire várni!

A Mars a saját jegyébe ért, és ennek mindig robbanásszerűen érezzük a jelentőségét. Az égitestek a saját jegyük 0.fokán kicsit bemutatják, hogy mire lehet számítani az „otthon tartózkodásuk” idején.

Nem egyedül ért haza a mi Harcosunk, hanem a Holddal kézenfogva jött, hozta a lelki érzékenységet és egyfajta önzőséget is. Az ajtóban várta a Jupiter, aki eddig viselte a Mars helyett is a feszülségforrás szerepét, hogy még nagyobbra tágítsa a kezdeményezőerőt, a harci kedvet, a szexualitás iránti vágyat, és persze a konfrontálódásra való hajlamot is…

A saját elemében és minőségében – tűz kardinális – kiáradó Marsnak adja a Jupiter pár napon át (kb. június 03-ig) a bátorítást, nagyítást, felhduzzasztást, és azt az érzetet is, hogy ” Csináld csak, Neked van igazad!”.

Mire figyelj?

A túlkapások időszaka lehet ez, amikor egy-egy eszme, vagy idea miatt feljogosítva érezzük magunkat megtenni olyasmit is, amit máskor nem igen tennénk. (Tanulókank mondom, hogy figyeld a kulcsszavakat: túlkapások, eszme, idea, feljogosítva – Jupiter; megtenni Mars)

Az ember egyéni életébe jelöli azt, hogy mivel szeretne foglalkozni, aminek úgy érzi van értelme. A célt a Jupiter szimbolizálja (nagyszabású, talán távoli is, de mindenképpen a „nagy jót szolgálja”) a cselekvőerőt a Mars. A cselekvés általában gyors, nem megfontolt, impulzusra kezdődik, benne van a harci szellem, és benne van a bátorság is. Talán a vakmerőség is néha. Nem tartalmaz félelmet, de ha mégis, az csak olaj a tűzre.

A kapcsolatokban is türelmetlenséget, lappangó dolgok felszínre hozását, nyugvó erők kiaknázását mutatja a Kos Mars időszak. A konfrontáció szinte borítékolt, különösen azonál, akiket felfeszít a Kosból jövő energia, tehát a Bikának, a Ráknak, a Szűznek, a Mérlegnek, a Skorpiónak és a Halaknak is. (Különösen e jegyek első 15 fokán álló Nap esetén érvényesül június 13-ig, utána pedig a jegyek második felében születetteken lesz a sor, egészen július 5-ig.)

Amire kiválóan hasznosítható ez a feszültség, (főleg június 14 után), hogy kimondjuk azokat a dolgokat, melyek egy ideje lassítanak bennünket. Hogy megtegyük azt, ami eddig úgy tűnt, hogy nem igazán éri meg az erőfeszítést, vagy esetleg eddig nem volt hozzá bátorságunk.

Ismersz, azt vallom, hogy a feszült enerigák is támogatóak lehetnek, ha érted, hogy változni segítenek. Nyilván, ha nem akarsz változni, akkor mérges és indulatos lehetsz a feszültségek miatt. Ennek is megvan a helye, ne fojtsd el.

Oké, a lényeg akkor, hogy június 3-ig, mindent 200%-on lehet vinni, mert felduzzad hozzá a szükséges energia, és utána kis szusszanást követően június 14-től tisztázó beszélgetések és felgyorsult cselekvés jellemzi az időszak lehetőségeit.

13 után van még egy rész, azt írom, amikor aktuálissá válik. Addig is bátorság, eszmék, igazágosság és cselekvés!

Illusztráció: https://www.deviantart.com/ghostsanddecay/art/Mars-God-of-War-401800346


Related Post