Körmöczi Júlia Asztro-oktatás HALADÓ GYAKORLÓ ASZTROLÓGIAI KURZUS

HALADÓ GYAKORLÓ ASZTROLÓGIAI KURZUS

16 alkalmas haladó asztrológiai gyakorló tanfolyam indul 2023.03.08-án szerdánként 19-21 óráig .

Az előrejelző módszerek és speciális elemzési technikákat ismerhetsz meg gyakorlati módon, létező képleteken keresztül segítek megérezni a magabiztosságot a tanulásban.
A legnehezebb rész, amikor össze kell olvasni a képlet elemeit, és abból egy összetett képet kell alkotni.

Ebben nyújt segítséget ez a 16 alkalmas kurzus, ahol feladatokkal és gyakorlati tanácsokkal segítelek a tanulmányaidban. Az előrejelzéseket a legkönnyebb már megtörtént eseményeken megtanulni, de lesz olyan előrelejzés is, amit a 16 alkalom ideje alatt „tesztelünk” majd le.

Minden asztrológia iránt érdeklődőt szeretettel várok, aki a megszerzett alap asztrológiai tudását gyakorlati tudásra szeretné váltani.

Ha már érted a radix elemzést, és legalább 1-2 évnyi autoditakta tanulás a hátad mögött áll, akkor ezt a kurzust tényleg Neked találták ki!

A tematika:
-primer direkció
-szekunder direkció
-tranzitok elemzése
-solár visszatérés képlet elemzése
-felezőpontok és speciális szinasztria módszerek

Valós képletekkel dolgozunk, és minden alakalommal legalább két példaképletet elemzünk ki közösen.

A 16 alkalom heti egyszer 2 órában lesz megtartva, viszont a zárt Facebook csoport, ami a kurzus résztvevői számára szabad közös tanulást biztosít folyamatosan a rendelkezésedre áll.

Modernkori tradícionális irányzat szerint haladunk, de elég sok pszichológiai elemet fog tartalmazni az elemzési módszertan, hiszen én ezt az irányzatot képviselem közel 25 éve.

A 16 alkalom egyösszegben kifizetve: 56000 Ft

Alkalmanként fizetve a díj: 4000 Ft

Az összes gyakorló alkalomról felvétel készül, így ha egy, vagy akár több részt mulasztanál, akkor azt a számodra biztosított felvételről vissza tudod nézni.

Jelentkezni a bkj@asztrologusok.hu címen tudsz. A jelentkezés után a választott fizetési ütemezés szerint állítok ki számlát a számodra, melynek kiegyenlítése biztosítja a helyedet a kurzuson.

Szeretettel várlak!

Julcsi

Related Post

Elemzés 1 perc alattElemzés 1 perc alatt

Egyszerű horoszkópelemzés Nicolas Cage képletén szemléltetveA személyiségelemzés egyik lehetséges útvonala, ha a születési horoszkóp bolygóit kozmikus és lokális (jegy és házbeli) elhelyezkedésük alapján egy-egy mondatba foglaljuk. Az alapgondolatot Hajo Banzhaf