Körmöczi Júlia Asztro-tranzit A Vénusz a Halakban jár

A Vénusz a Halakban jár

2023.01.26-tól 2023.02.20-ig

Ereje teljében van a Vénusz ebben a jegyben, hiszen a szeretetkifejezés a harmónia, az érzelmek felvállalása, vagy ha úgy tetszik a női minőségek megnyilvánulása könnyű utat talál a Halak jegyében, ahol az egységélmény az egyik mozgató rugó.

Minden égitest a Halak jegyében zárja égi útjának teljes körét, így ebben az utolsó 30 fokos szakaszban tágul még egy hatalmasat és tér vissza a teremtő mindenségbe. A Vénusz ezt a teljes kört 10 hónap alatt tette meg 2022.május elején indult, akkor a Jupiterrel karöltve léptek be az új ciklusba. Ha fel tudjátok idézni, hogy saját életetekben milyen eseményeket hozott a Vénusz ebben az elmúlt „körben”, akkor egy kis ciklus lezárásnak tekintve lehet februárig (a jegyváltásig) az összegzést megtenni. Főleg, ami az érzelmi igényekre való odafigyelést jelenti.

Ahogy néztem február 5-8 körül hoz még egy-két fontosabb felismerést a Vénusz, és utána egy erős felütéssel kezd, hiszen a Kosba lépését a Plútó és a Nap fényszöge kíséri. Elég lobbanékony hangulatot ígér ez az állás.

A Neptunusz, mint a Halak jegy ura együttállásba kerül a Vénusszal február 15 és 18-a között, ami az érzékenység felfokozottságát is mutatja. Az új tervek előkészítésével ebben a néhány napban érdemes foglalkozni, főleg, ami a vágyott érzelmi állapotokat jelenti. Viszonyunkat a határtalan érzelmekkel ezidőtájt gyakorlatiasabban látjuk, lévén, hogy a Nap és a Szaturnusz segíti majd a tudatosságot, és a helyes korlátok megtalálását.

Related Post